0320-416984info@scootmobielveth.nl

Scootmobielen Aalsmeer

Zoekt u naar een scootmobiel Aalsmeer? Wij zijn uw zorgwinkel en kunnen u van dienst zijn met zowel scootmobielen als bijvoorbeeld rollators, rolstoelen en andere hulpmiddelen. Wat dat betreft zorgen wij er graag voor dat u zich vrij kunt blijven bewegen, ook op het moment dat u wat minder goed te been bent. We zorgen er onder andere voor dat u gebruik maakt van de juiste scootmobielen in Aalsmeer, maar kunnen u natuurlijk ook meer vertellen over het voordeel van een voordelig gebruikt exemplaar.

Gebruikte scootmobielen in Aalsmeer

Wilt u graag wat meer weten over de gebruikte scootmobielen in Aalsmeer, of er op een voordelige manier voor zorgen dat u toch weer overal kunt komen? Wij laten u de modellen graag zien en kunnen er natuurlijk voor zorgen dat u een proefrit kunt maken. Kom gewoon eens langs bij ons in de winkel en geef aan dat u een nieuw model wilt gebruiken, of dat u aan de andere kant de voorkeur geeft aan een tweedehands exemplaar. De verschillende scootmobielen in Aalsmeer zorgen ervoor dat u zich vrij kunt blijven bewegen en dat u bijvoorbeeld weer zelf de boodschappen kunt doen, of u langs kunt gaan bij vrienden in de buurt.

Scootmobielen in Aalsmeer kopen

Wilt u scootmobielen in Aalsmeer kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment en zijn u daarnaast graag van dienst met een advies op maat. We kennen de verschillende modellen als geen ander en kunnen u onder andere meer vertellen over het voordeel van 3 of 4 wielen. Denk daarnaast ook eens na over een vouw scootmobiel, of een gebruikt exemplaar. Dankzij het grote aanbod van scootmobielen in Aalsmeer weet u bij ons in ieder geval zeker dat u gebruik kunt gaan maken van een model dat volledig naar uw wens is.

scootmobiel in elk gewenste kleur

Neem vrijblijvend contact op

Stuur ons vrijblijvend een e-mail en wij zullen uw e-mail binnen 24 uur beantwoorden.