Ruime keuze 3 wiel scootmobielen

Wij hebben een ruime keuze aan 3 wiel scootmobielen in onze showroom staan. Zo vindt u diverse modellen die passen bij uw wensen. 3 wiel scootmobielen zijn uiterst wendbaar en daarom ideaal om mee door krappe ruimtes, b.v. winkels, te rijden.

Scootmobiel Veth heeft 3 wiel scootmobielen van standaard tot zeer uitgebreid. Van medisch geveerd, een digitaal dashboard tot een modern uiterlijk. U ben van harte welkom om diversen modellen uit te proberen bij ons in de winkel.

Excel Galaxy II 3 wiel scootmobiel
3 Wiel Scootmobielen
scootmobiel-bezorgen-nederland

Koersvast

Doordat een 3 wiel scootmobiel aan de voorzijde maar 1 wiel heeft stuurt deze heel licht en is erg koersvast. Hierdoor heeft u ook meer beenruimte dan bij een 4 wiel scootmobiel. Door de 2 wielen aan de achterzijde is een 3 wiel scootmobiel stabiel, veilig en wendbaar. Het is wel belangrijk dat u met een 3 wiel scootmobiel rechtstandig de stoep op en af gaat i.v.m. de stabiliteit.

Alleskunner

Kortom een 3 wiel scootmobiel is een echte alleskunner, van veilige ritjes door het bos tot het doen van uw dagelijkse boodschappen. Bij scootmobiel Veth koopt u een 3 wiel scootmobiel met service en garantie zo dat u zorgeloos kunt rijden en blijven rijden.

Eigen werkplaats

Scootmobiel Veth beschikt over een eigen werkplaats zodat ook het onderhoud van uw 3 wiel scootmobiel in goede handen is. Onze eigen monteurs voeren het onderhoud en de reparaties vakkundig uit en helpen u graag bij eventuele vragen.

Topmerken Scootmobielen

Wij leveren scootmobielen van topmerken zoals o.a. Excel & Pride. Daarnaast hebben wij onze eigen scootmobielen die we kunnen leveren in diverse kleuren. Wij leveren kwaliteits- scootmobielen tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij vinden het bij Scootmobiel Veth belangrijk dat u zich goed te laat adviseren en daar willen wij u vrijblijvend bij helpen. Want het is toch de bedoeling dat u jaren plezier heeft van uw scootmobiel.

Excel Galaxy II 3 wiel scootmobiel