Een rollator is de ideale manier om a bijvoorbeeld boodschappen te doen of een ommetje te lopen. Een rollator helpt u bij uw wandeling voor de nodige ondersteuning en zal er voor zorgen dat u niet zomaar valt of vermoeid raakt.

Wij hebben een ruime keuze aan rollators in onze showroom staan. Van goedkoop en degelijk voor €79,- tot zeer luxe. Ook hebben wij een aantal modellen met een grote tas voorop zodat u  veel boodschappen mee kunt nemen .

Wilt u buiten door het park lopen hebben wij ook een comfortabele buiten model met grote wielen. Gaat u op reis of u wilt u uw rollator gemakkelijk meenemen , dan hebben wij ook een model dat in elkaar geklapt kan worden die  zo in  de tas past en gemakkelijk mee te nemen is .

Kortom wij hebben voor ieder wat wils .

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen dan bieden wij u de mogelijkheid geheel gratis  dat wij bij u langs komen om een paar modellen bij u thuis uit te proberen.
Dit is alleen mogelijk in Lelystad.

U kunt van te voren met ons afspreken welke modellen wij mee mogen nemen  om uit te proberen. 0320-416984 Wilt u een rollator kopen dan kunt u gebruik maken van onze mobiele pinautomaat .

U bent van harte welkom om diversen rollators uit te proberen bij ons in de winkel in Lelystad of bestel veilig online met ideal.

Rollator excelcare-travel-eaze
scootmobiel-bezorgen-nederland