Bent u op zoek naar een scootmobiel ?

Bent u op zoek naar een scootmobiel die bij u past. Blader dan online door ons uitgebreide assortiment. We hebben verschillende modellen tegen scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over een model klik dan op het model en u kunt alle informatie online bekijken.

Scootmobielen zijn er in verschillende soorten en maten denk hierbij aan:

  • 4 Wiel Scootmobielen
  • 3 Wiel Scootmobielen
  • Opvouwbare Scootmobielen

Elk met zijn of haar voor- en nadelen. Het maken van de juiste keuze hangt van veel factoren af maar daar helpen wij u graag bij. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten d.m.v. het stellen van de juiste vragen er snel achter te komen wat voor u de juiste keuze is.

4 wiel scootmobielen

Een 4-wiel model is stabieler en voelt daarom veiliger. Ruime keuze van compact tot zeer luxe met veel beenruimte en korte draaicirkel. Ook hebben wij een snelle scootmobiel in de winkel staan met grote accu’s ideaal voor leuke toertochten

4 Wiel Scootmobielen

3 wiel scootmobielen

Een 3-wiel model is wendbaar door zijn korte draaicirkel en heeft meer beenruimte. Als u al een 3-wiel scootmobiel gewend bent is onze ervaring dat de meeste mensen weer voor een 3-wiel kiezen. Bekijk onze scherpe aanbiedingen.

3 Wiel Scootmobielen

Vouw scootmobielen

Een opvouwbaar model is deelbaar zodat de scootmobiel in elke auto, caravan, camper en boot past. Ruime keuze bij ons in de winkel met 3 wielen of 4 wielen met massieve banden of luchtbanden. Ook hebben we ze met vering.

Opvouwbare Scootmobielen

Tweedehands scootmobielen

Een tweedehands model kan vaak nog prima voldoen. De scootmobielen zijn helemaal technisch nagekeken met geteste accu’s of met nieuwe accu’s zodat u zorgeloos kunt rijden. U bent van harte welkom voor een proefrit .

Gebruikte Scootmobielen
scootmobiel

Nieuw of gebruikte scootmobiel

Wilt u graag een nieuwe kopen of bent u  juist op zoek naar een tweedehands model? Wij hebben een ruim assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen zodat u altijd kunt slagen.

Proefrijden met een scootmobiel

Kom langs in de winkel en we vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende modellen. Natuurlijk kunt u proefrijden om te kijken of het gekozen model daadwerkelijk bij u past. Scootmobielen gaan een behoorlijk lange tijd mee dus een model wat bij u past is is een must. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende merken en kunnen samen met u de juiste keuze maken.

ANWB erkend

Wij zijn een erkend dealer van de ANWB Zo kunt u bij ons een verzekering afsluiten en eventueel uitbreiden met pechhulp. Mocht u dan toch onverhoopt stil komen te staan dan wordt u altijd weer snel op weg geholpen.

Scootmobiel reparaties

Mocht er toch een probleem zijn of wilt u regulier onderhoud laten uitvoeren dan helpt onze eigen technische dienst u graag. Onze monteurs worden continue geschoold zodat ze op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken en modellen scootmobielen. Zo kunt u zonder problemen genieten en met een gerust hart rijden.

Kortom zoekt u een scootmobiel dan bent u bij ons aan het juiste adres.