Bent u op zoek naar een scootmobiel ?

Bent u op zoek naar een scootmobiel die bij u past. Blader dan online door ons uitgebreide assortiment. We hebben verschillende modellen tegen scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over een model klik dan op het model en u kunt alle informatie online bekijken.

Scootmobielen zijn er in verschillende soorten en maten denk hierbij aan:

  • 4 Wiel Scootmobielen
  • 3 Wiel Scootmobielen
  • Opvouwbare Scootmobielen

Elk met zijn of haar voor- en nadelen. Het maken van de juiste keuze hangt van veel factoren af maar daar helpen wij u graag bij. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten d.m.v. het stellen van de juiste vragen er snel achter te komen wat voor u de juiste keuze is.

scootmobiel

Nieuw of gebruikte scootmobiel

Wilt u graag een nieuwe kopen of bent u  juist op zoek naar een tweedehands model? Wij hebben een ruim assortiment nieuwe en gebruikte scootmobielen zodat u altijd kunt slagen.

Proefrijden met een scootmobiel

Kom langs in de winkel en we vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende modellen. Natuurlijk kunt u proefrijden om te kijken of het gekozen model daadwerkelijk bij u past. Scootmobielen gaan een behoorlijk lange tijd mee dus een model wat bij u past is is een must. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende merken en kunnen samen met u de juiste keuze maken.

ANWB erkend

Wij zijn een erkend dealer van de ANWB Zo kunt u bij ons een verzekering afsluiten en eventueel uitbreiden met pechhulp. Mocht u dan toch onverhoopt stil komen te staan dan wordt u altijd weer snel op weg geholpen.

Scootmobiel reparaties

Mocht er toch een probleem zijn of wilt u regulier onderhoud laten uitvoeren dan helpt onze eigen technische dienst u graag. Onze monteurs worden continue geschoold zodat ze op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken en modellen scootmobielen. Zo kunt u zonder problemen genieten en met een gerust hart rijden.

Kortom zoekt u een scootmobiel dan bent u bij ons aan het juiste adres.