OPVOUWBARE SCOOTMOBIELEN

Bent u beperkt in uw woonruimte? Dan biedt een opvouwbare scootmobiel de oplossing. Deze inklapbare scootmobielen zijn niet alleen compact, maar bieden ook andere voordelen ten opzichte van de traditionele scootmobielen. Zo zijn de opvouwbare scootmobielen ideaal wanneer u thuis weinig ruimte tot uw beschikking heeft. Deze scootmobiel heeft een tal van mogelijkheden. Het formaat zorgt voor een goede wendbaarheid waardoor u eenvoudig in huis kunt manoeuvreren. Maakt u even geen gebruik van uw scootmobiel? Dan kunt u deze eenvoudig inklappen en opbergen. Zo hoeft het niet onnodig ruimte in beslag te nemen.

INKLAPBARE SCOOTMOBIELEN

Gaat u af en toe nog weg of zelfs op vakantie? Dan zijn de inklapbare scootmobielen geen overbodige luxe. Deze scootmobiel hoeft u dus niet alleen thuis te gebruiken. Ook onderweg biedt de inklapbare scootmobiel veel mogelijkheden. Doordat deze modellen erg compact zijn, kunnen ze eenvoudig worden meegenomen. De inklapbare scootmobiel is zelfs geschikt voor in het vliegtuig. Daarnaast wegen ze ook nog eens minder ten aanzien van de traditionele scootmobielen. Zo heeft u altijd een scootmobiel bij de hand!

OPVOUWBARE SCOOTMOBIELEN KOPEN BIJ SCOOTMOBIEL VETH

Heeft u vragen over een product of heeft u interesse gekregen in één van onze opvouwbare scootmobielen? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij proberen zo spoedig contact met u op te nemen.
Heeft u interesse in een proefrit? U bent van harte welkom in onze winkel om diverse scootmobielen uit te proberen. 
Heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u bellen 0320 41 69 84