Scootmobiel met 3 wielen

Als u interesse heeft in een scootmobiel, dan is het goed om te weten dat er een hoop verschillen zijn tussen de beschikbare modellen. Een goed voorbeeld hiervan is het aantal wielen van de aangeboden mobielen. Zo heeft de ene scootmobiel 3 wielen, maar zijn er ook varianten met 4 wielen verkrijgbaar. Gaat uw interesse uit naar een zogenaamde scootmobiel driewieler, dan is het belangrijk om eerst te weten waar de verschillen zitten en welke voordelen deze biedt ten opzichte van een variant met 4 wielen.

Scootmobiel met 3 of 4 wielen


Ons ruime aanbod bevat alle denkbare soorten scootmobielen, en om de verschillen tussen een scootmobiel met 3 of 4 wielen duidelijk te maken leggen we u dit hieronder graag uit:

Een scootmobiel met 3 grote wielen heeft aan de achterkant twee wielen, maar aan de voorkant slechts één wiel. Dit terwijl een exemplaar met 4 wielen – net als een auto – ook aan de voorkant twee wielen heeft. Dit betekent dat een driewiel scootmobiel wendbaarder is, en dat zorgt ervoor dat u zich extreem makkelijk door het verkeer kunt manoeuvreren, maar ook dat u bijvoorbeeld makkelijk kunt keren. Een ander groot voordeel van een scootmobiel met 3 wielen is dat deze de gebruiker meer beenruimte biedt. Vooral gebruikers die wat langer zijn zullen hier baat bij hebben en dit extra kunnen waarderen.

Scootmobiel uitproberen?


Als u meer wilt weten over onze driewiel scootmobielen dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Lelystad. We vertellen u hier graag meer over en u kunt desgewenst ook direct een proefrit maken op één van onze showmodellen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons van dinsdag tot en met zaterdag bellen op telefoonnummer 0320-416984, of ons een bericht sturen via onze contactpagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Metatitel: Scootmobiel met 3 wielen kopen? Gratis proefrit bij Scootmobiel Veth
Metaomschrijving: Een scootmobiel met 3 wielen koopt u vertrouwd bij Scootmobiel Veth. Gratis proefrit in onze showroom of bij u aan huis. Bekijk snel het volledige aanbod!

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar