Scootmobiel met 4 wielen

Een scootmobiel met 4 wielen staat garant voor optimale veiligheid en stabiliteit. Als dit is waar u naar op zoek bent dan komt u dus al snel uit op een scootmobiel 4 wiel. Deze mobielen beschikken over twee wielen aan de voorkant en twee aan de achterkant. Dit zorgt voor een stabiele wegligging en voorkomt dat u kunt omvallen met de scootmobiel bij het nemen van een scherpe bocht of wanneer u op het laatste moment moet uitwijken. Een 4 wielen scootmobiel is weliswaar iets minder wendbaar en wat zwaarder dan een mobiel met 3 wielen, maar daar krijgt u wel extra stabiliteit voor terug.

Offroad scootmobiel


Gaat u graag de deur uit en houdt u er dan ook van de natuur in te gaan? In die gevallen kan een mobiel met 4 wielen uitstekend als offroad scootmobiel functioneren! Door de stabiele wegligging is een scootmobiel 4 wiel de ideale keuze voor terreinen die wat lastiger begaanbaar zijn, en kunt u ook onverharde paden betreden zonder bang te hoeven zijn om te vallen. U heeft dan in feite een 4×4 scootmobiel, zodat u weer op plekken kunt komen waar u voorheen ook graag kwam. Voor bijvoorbeeld een ritje naar het bos kunt u dan ook uitstekend uw scootmobiel offroad inzetten.

Advies en testrit


Wilt u zich graag laten informeren over welke scootmobiel het beste past bij uw wensen en bent u bijvoorbeeld op zoek naar de ideale scootmobiel met 4×4 eigenschappen? We heten u dan graag welkom in onze showroom in Lelystad. Hier geven wij u uitgebreid advies en kunt u al onze scootmobielen rustig bekijken en deze bovendien direct uitproberen middels een proefrit. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons van dinsdag tot en met zaterdag telefonisch bereiken op telefoonnummer 0320-416984, of ons een bericht sturen via onze contactpagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Show sidebar