Scootmobiel Veth is Dealer van de ANWB

Wegenwacht Scootmobiel Service is voor iedereen met een scootmobiel. Ben je onderweg en krijg je te maken met pech aan je scootmobiel, dan kun je ons bellen voor pechhulp.

De scootmobiel hulpdienst van de ANWB

24 Uur per dag, 7 dagen in de week hulp bij pech onderweg binnen Nederland.
Pech niet direct op te lossen? Wij brengen u en uw scootmobiel naar huis, een reparateur, of je bestemming.
Je hebt ook recht op hulp wanneer je met een andere scootmobiel pech hebt.
Wij helpen je ook bij pech onderweg met je (elektrische) fiets, snorfiets of bromfiets.

Prijs Scootmobiel Service

Scootmobiel Service van de ANWB kost 53,- per jaar exclusief ANWB-lidmaatschap.

Nu gratis hulpdienst pas bij afsluiten van een scootmobiel verzekering 

ANWB

Scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heeft u bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij u met het papierwerk.

Keuze uit diverse dekkingen

Bij de ANWB kunt u uw scootmobiel verzekeren en kiezen uit twee verschillende basisdekkingen. Zodra de scootmobiel op uw naam staat dan bent u wettelijk verplicht om deze te verzekeren voor schades die u aan anderen toebrengt. Dit is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering. Daarnaast heeft ANWB de dekking Volledig Casco, waarmee ook de meeste schades aan uw scootmobiel zijn verzekerd.

Bent u op zoek naar meer zekerheid? U kunt uw scootmobielverzekering compleet maken met aanvullende dekkingen. Dit kan door u te verzekeren voorverhaalsrechtsbijstand en ongevallen voor opzittenden.

De scootmobielverzekering van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Met onze scootmobielverzekering kunt uw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes.