Scootmobiel Veth is Dealer van de ANWB

Wegenwacht Scootmobiel Service is voor iedereen met een scootmobiel. Bent u onderweg en krijgt u te maken met pech aan uw scootmobiel, dan kunt u ons bellen voor pechhulp.

De scootmobiel hulpdienst van de ANWB

  • 24 Uur per dag, 7 dagen in de week hulp bij pech onderweg binnen Nederland.
  • Pech niet direct op te lossen? Wij brengen u en uw scootmobiel naar huis, een reparateur, of je bestemming.
  • U hebt ook recht op hulp wanneer je met een andere scootmobiel pech hebt.

Wij helpen u ook bij pech onderweg met je (elektrische) fiets, snorfiets of bromfiets.

Prijs Scootmobiel Service

Scootmobiel Service van de ANWB kost 53,- per jaar exclusief ANWB-lidmaatschap.

 

ANWB

Scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heeft u bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij u met het papierwerk.

Keuze uit diverse dekkingen

Bij de ANWB kunt u uw scootmobiel verzekeren en kiezen uit twee verschillende basisdekkingen. Zodra de scootmobiel op uw naam staat dan bent u wettelijk verplicht om deze te verzekeren voor schades die u aan anderen toebrengt. Dit is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering. Daarnaast heeft ANWB de dekking Volledig Casco, waarmee ook de meeste schades aan uw scootmobiel zijn verzekerd.

Bent u op zoek naar meer zekerheid? U kunt uw scootmobielverzekering compleet maken met aanvullende dekkingen. Dit kan door u te verzekeren voorverhaalsrechtsbijstand en ongevallen voor opzittenden.

De scootmobielverzekering van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Met onze scootmobielverzekering kunt uw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes.