Ruime keuze nieuwe & gebruikte scootmobielen

Ruim keuze aan nieuwe en tweedehands scootmobielen.
In onze showroom hebben we een ruime keuze staan aan: Drie en vier wiel scootmobielen. Nieuw en tweedehands scootmobielen. Van luxe scootmobielen tot hele snelle scootmobielen tot 23 km/h. Compacte en rustige scootmobielen. Scootmobielen met eenvoudige bediening. Ruime keuze opvouwbare scootmobielen. Comfort scootmobielen. Kortom er is altijd wel een scootmobiel die bij uw wensen past. Onze tweedehands scootmobielen worden helemaal voor u nagekeken en worden geleverd met geteste accu’s of met nieuwe accu’s. U bent van harte welkom om diverse scootmobielen uit te proberen.
Wij hebben al een scootmobiel v.a. €495,-

Scootmobiel

Wat is een scootmobiel?

Een elektrische scootmobiel is een eenvoudig te gebruiken vervoersmiddel en dé oplossing om uw mobiliteit te vergroten. Maar hoe vindt u de beste scootmobiel voor uw situatie? Van snelle varianten tot de meest eenvoudige bediening en van de nieuwste modellen tot tweedehands exemplaren: Scootmobielveth.nl heeft een breed assortiment om ook aan uw wensen te kunnen voldoen.

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel is de ideale oplossing voor als u wel gebruik wilt kunnen maken van een scootmobiel, maar niet de ruimte beschikbaar heeft om deze thuis te stallen. Scootmobielen die opvouwbaar zijn nemen namelijk een stuk minder ruimte in waardoor deze ook eenvoudig in een gang of portiek zijn neer te zetten zonder dat iemand daar last van heeft. Een ander groot voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat deze weinig weegt en daardoor makkelijk kan worden meegenomen in de auto of het openbaar vervoer.

Tweedehands scootmobiel

Een scootmobiel hoeft natuurlijk niet nieuw te zijn. Het voordeel van een gebruikte scootmobiel is dat deze qua prijs al snel een stuk voordeliger is dan een nieuw exemplaar. Scootmobielveth.nl heeft daarom ook een grote selectie aan tweedehands scootmobielen in het assortiment. Deze ‘occasions’ zijn weliswaar gebruikt, maar zijn door ons uitgebreid nagekeken en getest, en indien nodig weer volledig gebruiksklaar gemaakt met bijvoorbeeld een nieuwe accu. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig de weg op kunt. Als u daar bovenop nog extra zekerheid wenst kunt u bij ons ook terecht voor een scootmobiel verzekering met pechhulp. Staat u dan onverhoopt toch een keer met pech stil, dan bent u ervan verzekerd dat er snel hulp onderweg is.

De nieuwste scootmobielen

Kiest u wel voor een nieuwe scootmobiel? Ook daarvoor kunt u uiteraard bij ons terecht. Met een uitgebreid assortiment aan de nieuwste scootmobielen in een brede prijsklasse hebben wij ook uw ideale vervoersmiddel klaarstaan. In onze showroom bent u uiteraard van harte welkom deze uit te proberen.

Scootmobiel met 3 of 4 wielen

Twijfelt u tussen een model met 3 of met 4 wielen? Het verschil is simpel: Een scootmobiel met 3 wielen heeft meer beenruimte en een kortere draaicirkel. Scootmobielen met 4 wielen worden echter het meest verkocht vanwege hun stabiliteit. Wenst u op dat gebied dus wat meer zekerheid? Dan kunt u beter een scootmobiel met 4 wielen kopen.

Contact

Voor vragen over onze scootmobielen of service, of voor het maken van een afspraak voor een proefrit aan huis kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan via onze contactpagina, maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 0320-416984 (van dinsdag tot en met zaterdag).