Scootmobiel Almere

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Almere? Zoek dan niet verder, want in het naastgelegen Lelystad hebben wij een uitgebreide showroom met een groot aanbod van tientallen scootmobielen, waar u van harte welkom bent voor meer informatie of een testrit. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Dan komen wij gewoon naar u toe voor een vrijblijvende testrit!

Scootmobiel kopen almere
  • Verzekering en Pechhulp
  • Bezorgen in heel Nederland
  • 14 jaar ervaring

Tweedehands scootmobiel Almere

Denkt u aan een volledig nieuw exemplaar of gaat u liever voor een zogenaamde occasion? Al onze tweedehands modellen zijn op voorraad en meteen leverbaar: u kunt dus vrijwel direct met uw tweedehands scootmobiel Almere verkennen, of plekken bezoeken waar u misschien een tijdlang niet naartoe hebt kunnen gaan. Uw mobiliteit, zelfstandigheid en zelfredzaamheid varen hier wel bij.

Gaat uw voorkeur dus uit naar een tweedehands scootmobiel? Dan komt dat goed uit, want bij ons vindt u hierin een uitgebreide collectie. Wij dragen er zorg voor dat deze gebruikte exemplaren volledig zijn gecontroleerd en indien nodig gerepareerd zodat ze weer zo goed als nieuw zijn, en u hier dus nog jaren plezier van heeft.

Scootmobiel in Almere

Wilt u een scootmobiel in Almere Buiten, Almere Parkwijk of één van de andere gebieden in Almere kopen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. U kunt dan ook overwegen een opvouwbare scootmobiel te kopen wanneer u wel eens met de trein reist. Deze mobielen zijn compact en bovendien eenvoudig kleiner te maken, waardoor ze worden toegelaten in onder andere de trein. Met uw scootmobiel het centrum van Almere bezoeken is ook aan te raden: het stadscentrum is ruim opgezet en biedt u met uw scootmobiel de mogelijkheid van vrijwel alle faciliteiten gebruik te maken.

Vraag een vrijblijvende proefrit aan bij u thuis! Contact opnemen

Neem nu contact op

Voor meer informatie of het aanvragen van een proefrit kunt u ons telefonisch bereiken van dinsdag tot en met zaterdag op nummer 0320-416984, of op ieder moment ons contactformulier invullen: wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Kempenaar 01-18, 8242BA Lelystad