Persoonsgebonden Budget (P.G.B.)

Met de mogelijkheid van een P.G.B (persoons- gebonden budget) via uw gemeente krijgt u een bepaald bedrag. U bepaalt zelf wat voor een model u wilt kopen. Vraag bij uw Gemeente of u de mogelijkheid heeft om een PGB aan te vragen zodat u op de model kunt rijden waarin u zich zeker en veilig voelt. Een scootmobiel is een zeer handig vervoersmiddel waarbij u op de fiets- en wandelpaden mag rijden. Uiteraard houdt u rekening met de mede weggebruikers. Er is veel keuze in scootmobielen variĂ«rend van compact en eenvoudig tot zeer luxe met comfort-vering en digitale displays. De rijafstand (actieradius) wordt bepaald door de grote van de accu’s.

Scootmobiel kopen

Een elektrisch voertuig kan uw vrijheid aanzienlijk vergroten en om die reden is dit voor veel mensen met een beperkte mobiliteit de ideale oplossing om zoveel mogelijk zelf te kunnen blijven doen. Wilt u een model kopen, dan is het verstandig u eerst te verdiepen in de verschillende mogelijkheden.  Veth heeft ruim 16 jaar ervaring en wij helpen u als winkel graag bij het vinden van het exemplaar dat het beste aansluit bij uw wensen of situatie. Hieronder geven wij u meer informatie, zodat u zich alvast kunt oriënteren.

Wat kost een scootmobiel ?

De kosten van een scootmobiel zijn afhankelijk van de uitvoering die u kiest, maar hangt bijvoorbeeld ook af van of u een nieuw exemplaar aanschaft of dat u kiest voor een gebruikte scootmobiel. Tweedehands exemplaren zijn uiteraard gebruikt, maar zijn door ons wel uitgebreid gecontroleerd en getest voor we ze weer te koop aanbieden. Verder kunt u kiezen uit scootmobielen met 3 of 4 wielen (voor extra wendbaarheid en een kleinere draaicirkel of juist voor extra stabiliteit) en of de scootmobiel opvouwbaar moet zijn (zodat deze makkelijk is mee te nemen of weg te zetten), of juist niet. Wilt u dus een scootmobiel aanschaffen, dan is het goed over al deze eigenschappen na te denken. Komt u hier zelf niet uit, dan adviseren wij u hier graag in.

Scootmobiel Verzekering

Net als bij een auto bent u ook voor een scootmobiel verplicht een verzekering af te sluiten. Hiervoor is een speciale  verzekering in het leven geroepen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade of diefstal, en dat is wel zo prettig! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aanvullend hierop pechhulp af te sluiten: mocht u dan toch een keer stil staan met uw scootmobiel, dan wordt u snel weer op weg geholpen.

Scootmobiel kopen bij scootmobiel Veth

Is uw interesse gewekt? U bent van harte welkom in onze showroom in Lelystad voor meer informatie en een uitgebreide uitleg. U kunt dan ook meteen een proefrit maken en de scootmobiel uitgebreid testen. Voor meer informatie kunt u ons van woensdag tot en met zaterdag bellen op telefoonnummer +31(0)320 41 69 84 , of ons een bericht sturen via ons contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.