NIEUWE SCOOTMOBIELEN

NIEUWE SCOOTMOBIEL KOPEN DIE BIJ UW WENSEN PAST

De ene scootmobiel is de ander niet. Daarom is het belangrijk om bij uw wensen en behoeften stil te staan. Tegenwoordig zijn er vele verschillende merken en modellen beschikbaar. Daardoor kan het lastig zijn om een passende scootmobiel te bestellen. Gelukkig hoeft u hier zich geen zorgen over te maken wanneer u bij Scootmobiel Veth op zoek bent een veilige en geschikte scootmobiel. Ons assortiment bestaat uit nieuwe driewiel scootmobielen en vierwiel scootmobielen. Elke variant heeft zijn eigen voordelen.
Zo biedt een driewiel scootmobiel een meer beenruimte en kortere draaicirkel, waardoor u gemakkelijker kunt verplaatsen in kleinere ruimtes. Een vierwiel scootmobiel biedt daarentegen, meer stabiliteit, veiligheid en comfort. Doordat het beter op de weg ligt, is de vierwiel scootmobiel ideaal wanneer u grotere afstanden dient af te leggen.
Ook bieden wij een groot assortiment aan tweedehands scootmobielen aan. Deze scootmobielen worden uitgebreid gecontroleerd en kunnen zeker nog een lange tijd mee. Zo kunt u voor een voordelige prijs toch een kwalitatieve scootmobiel rijden.

NIEUWE SCOOTMOBIEL KOPEN BIJ SCOOTMOBIEL VETH

Heeft u vragen of interesse gekregen in een nieuwe scootmobiel? Neem dan nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt bij Scootmobiel Veth vrijblijvend een proefrit aanvragen. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons showroom langs te komen? Dan kunt u zelfs een vrijblijvende proefrit bij u thuis aanvragen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0320 41 69 84 Wij staan graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden.