RUIME KEUZE GEBRUIKTE SCOOTMOBIELEN

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel hoeft deze natuurlijk niet nieuw te zijn. Een tweedehands scootmobiel biedt namelijk voldoende mogelijkheden. Een belangrijk voordeel is dat deze gebruikte scootmobielen een stuk voordeliger zijn dan nieuwe scootmobielen. Wanneer u op zoekt bent naar een kwalitatieve tweedehands scootmobiel kunt u uiteraard bij Scootmobielveth.nl terecht. Onze occasions zijn door ons uitgebreid gecontroleerd en getest waardoor u altijd veilig op weg kunt. In ons uitgebreid assortiment vindt u onder andere elektrische tweedehands scootmobielen, gebruikte scootmobielen die opvouwbaar zijn, gebruikte scootmobielen met 4-wielen, maar ook nieuwe scootmobielen.

TWEEDEHANDS SCOOTMOBIEL OF NIEUWE SCOOTMOBIEL KOPEN?

Wanneer u een scootmobiel wilt kopen, zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee dient te houden. Een veelgestelde vraag is dan ook of men een nieuwe scootmobiel of tweedehands scootmobiel moet kopen. Een nieuwe scootmobiel en tweedehands scootmobiel kopen heeft voor- en nadelen. Een tweedehands scootmobiel kopen is goedkoper in de aanschaf. Een nadeel is dat een gebruikte scootmobiel gebruikssporen kan bevatten. Een nieuwe scootmobiel heeft geen gebruikssporen, omdat deze volledig nieuw is. Daarentegen is de aanschafprijs een stuk hoger dan een tweedehands scootmobiel.

 

GEBRUIKTE SCOOTMOBIEL MET GARANTIE KOPEN

Wilt u een tweedehands scootmobiel kopen? Bekijk dan het assortiment van Scootmobielveth.nl. Onze scootmobiel occasions zijn volledig gebruiksklaar gemaakt waardoor u deze probleemloos kunt gebruiken. Alle gebruikte scootmobielen worden uitgebreid getest, zodat u beschikt over een tweedehands scootmobiel met garantie.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor tweedehands scootmobiel accessoires, zoals accu’s en opladers.

Heeft u vragen? Neem nu contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0320 41 69 84 (van dinsdag tot en met zaterdag). Ook kunt u bij ons vrijblijvend en eenvoudig een proefrit vragen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan bieden wij de mogelijkheid om een proefrit bij u thuis aan te vragen