Scootmobiel Lelystad

Hier vindt u alle informatie over scootmobielen in Lelystad op Ă©Ă©n overzichtelijke pagina. Of het nu gaat om het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands scootmobiel, de reparatie van uw scootmobiel, het aanvragen van een PGB in Lelystad of de mooiste scootmobiel-routes. U vindt het op deze pagina.

  • Nieuwe scootmobiel kopen
  • Tweedehands scootmobiel kopen
  • PGB voor een scootmobiel aanvragen in Lelystad
  • Scootmobiel reparaties
  • Scootmobiel routes in Lelystad

Nieuwe scootmobiel kopen in Lelystad

Scootmobiel Veth in Lelystad heeft ruim 16 jaar ervaring en weet dus waar u op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe scootmobiel. Een echt familiebedrijf waar we kijken naar uw wensen op het gebied van mobiliteit. In onze showroom vindt u een ruim aanbod nieuwe scootmobielen, 3-wiel scootmobielen, 4-wiel scootmobielen en opvouwbare scootmobielen welke allemaal rijklaar zijn voor een vrijblijvende proefrit. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom in Lelystad te komen dan kijken we samen naar uw wensen en komen we met 3 scootmobielen naar u toe voor een vrijblijvende proefrit.

Tweedehands scootmobiel kopen in Lelystad

In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan tweedehands scootmobielen. Alle tweedehands scootmobielen worden door de technische dienst in onze eigen werkplaats in Lelystad nagekeken. Zo bent u er zeker van nog vele veilige kilometers. Ook voor de tweedehands scootmobielen geldt dat u een vrijblijvende proefrit kunt maken om te kijken of de scootmobiel aan uw wensen voldoet. Kortom een tweedehands scootmobiel is een voordelige maar toch veilige keuze voor uw mobiliteit.

Wilt u een persoonsgebonden budget (PGB) aanvragen voor hulp via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) voor uw scootmobiel? Dan moet u een PGB aanvraag indienen bij de gemeente Lelystad. Scootmobiel Veth kan u uiteraard ondersteunen bij de aanvraag van een PGB en weet waar u op moet letten tijdens de aanvraag. We kijken dan samen naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen

De gemeente Lelystad heeft een speciale pagina op de website over scootmobielen in Lelystad. Hier vind u o.a. informatie over:

  • Aanvraag
  • Kosten
  • Levering en afhandeltijd
  • Voorwaarden
Hulp bij aanvragen PGB in Lelystad

Scootmobiel reparaties

Scootmobiel onderhoud en reparatie

Om veilig en comfortabel op pad te gaan is het verstandig om uw scootmobiel regelmatig te laten onderhouden. Door regelmatig onderhoud weet u zeker dat uw scootmobiel in goede staat is en u zorgeloos kunt rijden zonder dat u onderweg pech krijgt.

Als u de scootmobiel regelmatig controleert kunt u voorkomen dat een kleine beschadiging een groot probleem wordt. 

Heeft u een storing of heeft uw scootmobiel onderhoud nodig dan repareert onze eigen technische dienst uw scootmobiel in onze werkplaats in Lelystad.

Scootmobiel routes in Lelystad

Wilt u er lekker op uit met uw scootmobiel in de buurt van Lelystad dan hebben wij voor u een aantal routes verzameld die geschikt zijn om te rijden met een scootmobiel.

Route omgeving Lelystad per scootmobiel, ongeveer 21 km

Op de website van Welzijn Lelystad staat deze route in de landelijke omgeving van Lelystad welke leidt over verharde paden. De route geeft bezoekers een goed beeld van wat wel genoemd wordt ‘de groene rafelrand’ van Lelystad. De tocht gaat door bossen, natuurterreinen en een deel van het agrarisch buitengebied. Een gebied waar veel van ons dagelijks voedsel wordt verbouwd.

Scootmobielroute MaNaS Leuvenumsebos, ongeveer 9 km

Op de website van RouteYou staat deze route in de natuur van het Leuvenumde bos vlakbij Lelystad. Geniet van de natuur en maak een rit door dit mooie bos.

Wandelroute Zeearend, ongeveer 5 km

Op de website van Staatsbosbeheer staat deze route die leidt door de Driehoek, naar de grote observatiehut de Zeearend en langs vogelkijkscherm Wigbels Eiland. Daar heb je ruim 2,5 km vrij uitzicht over de Oostvaardersplassen.

Ommetje Bultpark Lelystad, ongeveer 3 km

Op de website van Stichting Bultparkcomité staat deze heerlijke route waar u kennis maakt met het mooiste park van Lelystad. Het park dankt zijn naam aan de hoogteverschillen, de bulten. In het park liggen grote waterpartijen. Niet alleen aantrekkelijk om te zien maar ook de moeite waard voor watervogels, vissen (en dus ook vissers!), kanoliefhebbers en, je weet maar nooit, schaatsers.
Scootmobiel Lelystad