Scootmobiel Lelystad

Scootmobiel kopen in Lelystad

Als u op zoek bent naar een scootmobiel in Lelystad, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Scootmobiel Veth in Lelystad heeft een zeer uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands mobielen in allerlei uitvoeringen, zodat wij ook voor u de perfecte mobiel hebben. Met onze 14 jaar ervaring zijn wij een begrip in Lelystad en kunnen u dan ook als geen ander adviseren over de aankoop van uw scootmobiel en alle aanverwante zaken waarmee u rekening dient te houden.

In onze showroom voor scootmobielen in de Kempenaar in Lelystad nemen we de tijd voor u en is er naast de uitgebreide informatie en voorlichting ook alle gelegenheid voor het maken van een proefrit. U moet zich immers wel comfortabel voelen in de scootmobiel. Is het voor u door omstandigheden niet mogelijk onze showroom te bezoeken? Dan komen we ook graag vrijblijvend naar u toe voor een proefrit!

Scootmobiel Lelystad
  • Verzekering en Pechhulp
  • Bezorgen in heel Nederland
  • 14 jaar ervaring

Rollator kopen

Ook als u van plan bent een rollator de kopen in Lelystad kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk een ruime keuze aan rollators, variërend van eenvoudige tot luxe modellen en lichte modellen vervaardigd van carbon tot de meer comfortabele varianten.

De prijzen van onze rollators starten al vanaf € 79,- en u bent van harte welkom in onze winkel voor uitgebreid advies. Uiteraard kijken wij ook met u mee om te bepalen welke rollator het beste bij u past. Zo loopt u straks met uw rollator Lelystad weer door!

Vraag een vrijblijvende proefrit aan bij u thuis! Contact opnemen

Contact

Wilt u meer informatie over scootmobielen, rollators of andere producten? U bent dan van harte welkom in onze showroom, maar ons een bericht sturen of bellen kan natuurlijk ook. U kunt ons contacteren via onze contactpagina en telefonisch zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag te bereiken via telefoonnummer 0320-416984.

  • Kempenaar 01-18, 8242BA Lelystad