Scootmobiel Dronten

Scootmobiel kopen in Dronten

Zoekt u naar een scootmobiel in Dronten, dan hoeft u niet verder te zoeken. In het nabijgelegen Lelystad hebben wij een volledig aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands scootmobielen op voorraad, en kunnen u zodoende de perfecte scootmobiel aanmeten. Bovendien zijn wij met onze 14 jaar ervaring een waar begrip in Lelystad en zijn daarom in staat u optimaal te adviseren over de aanschaf van uw scootmobiel

In onze showroom in Lelystad nemen we uitgebreid de tijd voor u. We informeren u over alles wat u moet weten over de scootmobiel zelf en over alle aanverwante zaken als onderhoud, verzekering en bijvoorbeeld pechhulp. Daarnaast bent u uiteraard in de gelegenheid een proefrit te maken, zodat u erachter komt of de betreffende scootmobiel volledig voldoet aan uw verwachtingen en of deze aansluit bij uw wensen. Is dit alles niet mogelijk doordat het voor u niet mogelijk is onze showroom te bezoeken? Dit is geen probleem: we komen dan graag geheel vrijblijvend met scootmobiel en al naar u toe.

Scootmobiel Dronten
  • Verzekering en Pechhulp
  • Bezorgen in heel Nederland
  • 14 jaar ervaring

Rollator kopen

Ook als u voornemens bent een rollator te kopen in Dronten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rollators, variërend van eenvoudige tot luxere modellen en lichte exemplaren gemaakt van carbon tot wat comfortabele rollators.

De prijzen van onze rollators starten al vanaf € 79,- en u bent hartelijk welkom in onze showroom voor uitgebreid advies. Uiteraard kijken wij dan ook met u mee om na te gaan welke rollator voor u het meest geschikt is.

Vraag een vrijblijvende proefrit aan bij u thuis! Contact opnemen

Contact

Als u meer informatie wenst over scootmobielen of rollators dan bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen of bellen. Een bericht sturen kan via onze contactpagina en telefonisch zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag te bereiken via nummer 0320-416984.

  • Kempenaar 01-18, 8242BA Lelystad