Ruime keuze 4 wiel scootmobielen

Wij hebben een ruime keuze aan 4 wiel scootmobielen in onze showroom staan. Zo vindt u compacte modellen die rond de 12 tot 13 km per uur rijden en die uitermate geschikt zijn voor wat kleinere mensen die bijvoorbeeld van huis naar de winkel willen rijden.

Maar wij hebben ook de grote modellen staan die 20 km per uur rijden. Deze scootmobielen hebben grotere accu’s zodat u er verder of langer kunt rijden. Al onze scootmobielen zijn voorzien van een goede vering zodat u verzekerd bent van een comfortabele rit.

Vier wiel scootmobiel
4 Wiel Scootmobielen
scootmobiel-bezorgen-nederland

4 wiel scootmobiel met een korte draaicirkel

In het algemeen hebben 4 wiel scootmobielen een grotere draaicirkel dan de 3 wiel modellen. Scootmobiel Veth levert ook 4 wiel modellen die een veel kortere draaicirkel hebben dan gebruikelijk en daarom uiterst geschikt zijn voor in de winkel. Hierdoor heeft u de wendbaarheid van een 3 wieler maar met de stabiliteit van een 4 wiel scootmobiel.

Een mooie tussenmaat voor de snelheid zijn de scootmobielen die rond de 15 km kunnen rijden dit voor als u niet te zacht maar zeker niet te hard wilt rijden.

Alleskunner

Kortom een 4 wiel scootmobiel is een echte alleskunner, van veilige ritjes door het bos tot het doen van uw dagelijkse boodschappen. Bij scootmobiel Veth koopt u een 4 wiel scootmobiel met service en garantie zo dat u zorgeloos kunt rijden en blijven rijden.

Eigen werkplaats

Scootmobiel Veth beschikt over een eigen werkplaats zodat ook het onderhoud van uw 4 wiel scootmobiel in goede handen is. Onze eigen monteurs voeren het onderhoud en de reparaties vakkundig uit en helpen u graag bij eventuele vragen. Daarom kiest u ook voor Scootmobiel Veth.

Topmerken 4 wiel scootmobielen

Wij leveren scootmobielen van topmerken zoals o.a. Kymco, Excel & Pride. Daarnaast hebben wij onze eigen scootmobielen die we kunnen leveren in diverse kleuren. Wij leveren zowel opvouwbare scootmobielen als vaste 4 wiel scootmobielen.

4 wiel scootmobielen