Scootmobiel prijzen

Onderhoud is belangrijk

Wat kost een scootmobiel nu eigenlijk? Deze vraag is gelukkig goed te beantwoorden. Wel zijn scootmobiel prijzen afhankelijk van een aantal factoren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Is de scootmobiel nieuw of tweedehands?
  • Welk model kiest u?
  • Sluit u hierbij aanvullende zaken als een pechhulpverzekering af?

De prijzen van een scootmobiel uit ons tweedehands aanbod starten vanaf ongeveer € 400,-. Hiervoor koopt u een scootmobiel die weliswaar gebruikt is, maar die door ons volledig is nagekeken en in orde is bevonden. Als voor u bij een scootmobiel kopen de prijs doorslaggevend is, dan kan het dus erg interessant zijn ons aanbod gebruikte scootmobielen te komen bekijken.

Scootmobiel prijzen

Prijs scootmobiel nieuw

Kiest u voor een nieuwe scootmobiel, dan betaalt u vanzelfsprekend wat meer dan voor een gebruikt exemplaar. De prijs van een scootmobiel in nieuwe staat start vanaf ongeveer € 1300,- voor een instapmodel, en loopt dan op bij de wat meer luxe en uitgebreide modellen. Een hogere prijs gaat ook bij scootmobielen gepaard met meer comfort.

Opvouwbare scootmobiel prijzen

Wist u dat voor een opvouwbare scootmobiel prijzen al starten vanaf ongeveer € 1000,-? Daarmee zijn dus zowel de scootmobiel als de prijs bescheiden in omvang. Hierbij geldt dan over het algemeen ook: is de scootmobiel opvouwbaar, dan zijn prijzen relatief laag. Dit kan waardevolle informatie zijn wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel en hiervoor een beperkt budget beschikbaar heeft.

Contact of meer informatie

Voor welke prijzen scootmobielen beschikbaar zijn hangt dus af van uw keuze, en daarin adviseren wij u graag. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Lelystad voor het bekijken van ons uitgebreide aanbod aan nieuwe en tweedehands scootmobielen, die u ook meteen kunt onderwerpen aan een proefrit. U kunt ons voor het maken van een afspraak of voor meer informatie bellen op 0320-416984 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • 0320 41 69 84
  • Kempenaar 01-18, 8242BA Lelystad
  • Vraag vrijblijvend een proefrit aan bij u thuis
  • Wij bezorgen door heel Nederland